EFTERLYSNING! - Homo Sapiens 2.0


Skämt åsido, så menar jag att vi är i skriande behov av ett nytt medvetande och glädjande nog är det många ungdomar som redan besitter ett annat medvetande, som intuitivt genomskådat det destruktiva och ohållbara i vårt sätt att handskas med livet och som tydligt demonstrerar sitt missnöje med våra politiker och makthavare. 

Vi lever i en värld som skulle kunna liknas vid ett gigantiskt pyramidspel, där några få i toppen skördar frukterna och där den överväldigande majoriteten får betala för kalaset med blod svett och tårar, med sin hälsa och många gånger med sina liv. 

Många frågar sig varför vi ständigt måste kriga, slåss och bekämpa varandra och svaret är mkt enkelt... det är långt mycket mer lönsamt!!! Det går inte att härska över och tjäna pengar på trygga och kärleksfulla människor, i en fredlig värld, men om vi kan skapa ändlösa bristsituationer, kommer människor att börja konkurrera och slåss om de knappa resurserna och då kan de verkliga* makthavarna lätt leda oss i krig mot alla påstådda fiender, samtidigt som det militärindustriella komplexet** kan tjäna gränslöst med pengar. 

Tror Det var Machiavelli som insåg det effektiva med att härska genom söndring. Sen var det familjen Rotschild som på medeltiden utvecklade, eller ska vi säga invecklade bankväsendet och det som idag kallas för ”Fractional Reserve Banking System”.

(*, **, Se gärna ”Zeitgeist” filmerna http://www.zeitgeistmovie.com/ om du vill fördjupa dig i problematiken.) 

Varför tar jag upp detta när vi behöver finna ett nytt medvetande?

Jag menar att det är av stor betydelse att vi känner till vilka krafter vi har emot oss om vi ska lyckas förankra ett nytt tänk hos människor. Människor måste inse att det stora som sker i världen, är resultatet av noggrann planering och kan liknas vid en välregisserad film där New World Order (NWO) har en central roll. 

En annan vanlig fråga är, vad ska vi göra istället? 

Det finns som jag ser det, bara två krafter i världen, rädsla resp. kärlek. Rädslan uppstår i otrygghet, som i sin tur orsakas av att vårt samhälle är centrerad kring ständigt skapade bristsituationer som med automatik leder till konkurrens, utslagning, missbruk, kriminalitet, prostitution, traffiking und so weiter... När rädslan får växa till sig övergår den rätt snabbt i främlingsfientlighet och hat... och där står vi fast förankrade idag! 

Kärlek däremot uppstår naturligt i ett samhälle där vi försöker skapa ett överflöd, så att vi kan förebygga problemen istället som för nu när vi ständigt tvingas symptombehandla alla stora och små problem.

Men kärlek är ändå inte kärlek förrän den ges villkorslöst, för kärlek som kräver motprestationer, är många gånger bara en förtäckt form av rädsla/otrygghet. 

Därför behöver vi lägga oss till med helt nya attityder och värderingar där vi slutar att räkna om allt till kronor och ören och börjar hjälpa varandra villkorslöst! 

Som Albert Einstein sa: ”Det går inte att lösa problemen med samma tänk, som skapade problemen”. Därför menar jag att makt och pengar inte är lösningen på mänsklighetens problem... Lika lite som det går att bota patienter på en akutmottagning med en AK4... Det är helt enkelt fel verktyg, på samma sätt också som makt och pengar gör oss mer och mer giriga och därmed är det som snabbast leder oss till ruinens brant  och med åren har jag blivit allt mer benägen tro, att det kanske behövs en politisk, ekonomisk och ev. också en klimatologisk ”härdsmälta” för att vi alla ska inse att vi inte kommer längre på den inslagna vägen och att vi behöver något HELT nytt, något helt oprövat, nämligen att börja hjälpa varandra villkorslöst, oavsett etnicitet och hudfärg så att vi alla blir ETT, för nån stans innerst inne tror jag vi alla tillsammans ÄR Gud och att det finns en gränslös skaparkraft gömd, ungefär som en hemlig nyckel, den dag vi bestämmer oss för att vända det pyramidala samhället ryggen och börjar agera VILLKORSLÖST!